HOQUEI PATINS

El Llista jugarà la seua tercera final europea consecutiva

El Llista jugarà la seua tercera final europea consecutivaAntonio Lopes / WSERH

El Lleida Llista ha fet bons els pronòstics i ha derrotat al Girona per 3-1 en la segona semifinal de la WS Europe Cup que es disputa a Andorra, i demà buscarà davant del Sarzana italià, que va vèncer al Caldes per 4-1, el tercer títol europeu consecutiu, després dels que va aconseguir el 2018 i 2019 (l’any passat no es va disputar la competició per la culpa de la Covid-19).

Els jugadors d’Albert Folguera han estat millors i han merescut la classificació, després d’un partit que han dominat més i en el qual, com va succeir a la Copa del Rei davant del Caldes, han estat molt desencertats en les jugades a bola aturada, errant fins a tres faltes directes. Sergi Folguera, en col·laboració amb Bruno Di Benedetto, ha obert el marcador als deu minuts, encara que el partit ha arribat igualat al descans (1-1) després del gol de Pujol. En la segona meitat, una gran jugada d’Andreu Tomàs ha permès al Llista situar-se de nou en avantatge i Vives, en els últims segons i amb el Girona jugant amb el porter-jugador, ha sentenciat ha porta buida.