El Sevilla goleja amb facilitat un Rayo que juga amb 10

En-Nesyri celebra el primer gol del Sevilla, que va marcar ell al transformar un penal.EFE

El Sevilla va sumar els tres primers punts de la temporada al guanyar amb un contundent 3-0, amb gols del davanter marroquí Youssef En-Nesyri, de penal, i dos del centrecampista argentí Erik Lamela, en el seu debut somiat, al partit disputat al Sánchez Pizjuán amb el Rayo Vallecano.

L’equip madrileny es va veure llastat amb l’expulsió del porter, Luca Zidane, al quart d’hora de joc, a l’acció que va suposar el penal amb què El-Nesyri va obrir el marcador.

Amb un home menys i el marcador en contra, poc va poder fer el Rayo. Lamela, que debutava amb el Sevilla, va arredonir la victòria amb un doblet a la segona part.