FUTBOL PRETEMPORADA

El Mollerussa s'estrena amb victòria contra el Lleida Juvenil

L'equip d'Alexis Pintó es va imposar 4-2

Primer onze inicial del Mollerussa, que ahir va obrir la pretemporada amb el Lleida Juvenil.CFJ MOLLERUSSA

El Mollerussa es va imposar ahir per 4-2 al Lleida Juvenil, que milita a la Divisió d’Honor, en el primer partit de la premporada per a l’equip que entrena Alexis Pintó. Els del Pla d’Urgell, que van començar els entrenaments dilluns passat, van ser superiors al rival, encara que van acusar la lògica manca de ritme.

El Mollerussa va alinear un onze diferent en cada part i també hi va haver minuts per a alguns dels juvenils. El primer gol dels locals el va anotar Delgado, Putxi va firmar el 2-0, després que hagués empatat el Lleida, i el tercer gol se’l va marcar l’equip visitant en pròpia porta. El quart gol del Mollerussa el va marcar Mamadouba Soumah, jugador que ha arribat al club cedit pel Cornellà.

Després d’aquest primer partit, el Mollerussa afrontarà demà un encontre de més exigència, amb el seu debut a la Copa Lleida.

Els del Pla s’enfrontaran amb el Solsona al partit d’anada dels quarts de final, que es disputarà a Ponts, ja que al camp del Solsona s’està canviant la gespa. I dimecres vinent, dia 1 de setembre, un nou amistós, en aquest cas a Balaguer.