MOTOCICLISME MOTOCRÒS

Prop d'un centenar de pilots al Trofeu Moto Club Segre de La Clua

Un moment de la sortida d’una de les categories del Trofeu Moto Club Segre ahir a La Clua.JOEL MOLINA

El circuit de La Clua va tornar a l’activitat després del parèntesi estival amb la disputa del Trofeu Moto Club Segre, Challenge Rodi & Pirelli i Mx Vintage. Ahir es van disputar les categories grans (Mx1, Mx2, Mx125, Mx Veterans i Mx Aficionats) amb la participació de prop d’un centenar de pilots i demà es decidiran els campions de les categories petites (Mx85, Mx65 i Mx50), així com també de les motos 2t (Mx Vintage). En Mx1, Nil Arcarons no va tenir rival i es va emportar la victòria a les dos mànegues. En segona posició es va classificar Francesc Mataró i tercer va ser Albert Fontova.

A la categoria Mx2, el vencedor va ser Àngel Perales, que es va imposar a Marc Pàmias i Roberto Otero, que van finalitzar en segona i tercera posició, respectivament.

Per la seua banda, Raúl Sánchez va ser el guanyador en Mx125, i Antonio Gallego i Adrià Monné van completar les posicions d’honor.

Raül Castells va ser el millor en Mx Veterans, i en segona posició va acabar José Pedro, mentre que la tercera plaça la va ocupar Carlos Torres.

Pel que fa a la categoria Mx Aficionats, va ser dominada per Amós Teixidó, que va estar acompanyat al podi per David Pociello i Àngel Petit.

Avui els tocarà el torn a les categories petites, així com a les motos de 2 temps (Mx Vintage).