Un Cadí mancat de rodatge cau en el primer amistós

Les urgellenques, de menys a més a Tolosa || L'equip va notar que tenia tres baixes

El salt inicial del partit entre el Tolosa i el Cadí la Seu.

El salt inicial del partit entre el Tolosa i el Cadí la Seu.SEGRE

El primer partit de preparació del Cadí la Seu va acabar amb derrota d’un equip urgellenc que va anar de menys a més. El partit es va iniciar seguint el guió previst. Un rival físicament poderós des de l’inici davant d’un Cadí la Seu minvat per les baixes. Tanmateix, l’anotació de Mikayla Pivec juntament amb la persistència d’Irati Etxarri i un triple obra de Laia Raventós van fer que s’arribés a l’equador del primer quart amb la màxima igualtat (12-12, minut 5). Però els problemes darrere per tancar el rebot defensiu i diversos errors van fer que el Cadí acabés perdent el primer quart (19-16).

En el segon parcial, el Cadí va millorar. L’equip de Bernat Canut col·locava un parcial de 0-6 i Karline Pilabere anotava la seua primera cistella. A més, Laia Ribes, jugadora de la casa, debutava. Les franceses reaccionaven augmentant la intensitat i esgotant físicament i mentalment un Cadí que va marxar al descans amb desavantatge (37-30).

El tercer quart, molt intens en defensa per les dos parts, va acabar amb un 47-39 i baixa anotació. Va ser a l’últim quart quan es va veure la millor versió del Cadí. Intensitat darrere, pocs errors i encert en atac d’Etxarri i Pilabere. A més, s’hi sumava Laura Peña amb 8 punts en aquest tram final. Al final, bones sensacions en un matx irregular que va finalitzar amb 67-58 per a les franceses.