L'Atlètic Lleida goleja el Cervera en l'estrena davant de l'afició

Una acció del partit d’ahir jugat a Cappont.

Una acció del partit d’ahir jugat a Cappont.JAVI ENJUANES

L’Atlètic Lleida va certificar ahir la classificació a les semifinals de la Copa Lleida amb una victòria per 13-0 davant del Cervera. El partit era un tràmit, ja que els del Segrià ja van vèncer per 0-7 en el matx d’anada jugat la setmana passada. Ja sense cap opció, el conjunt visitant no va poder resistir la capacitat ofensiva dels lleidatans, com sí que van fer en la primera meitat del partit d’anada. Així, el duel va arribar a la mitja hora amb un avantatge de 4-0 per als locals, que jugaven ahir el seu primer partit al Ramon Ferrús i van permetre l’entrada gratuïta de públic.

La primerenca diferència al marcador, sumat que el Cervera competeix en una categoria per sota de la de l’Atlètic Lleida, va fer que el conjunt visitant oposés poca resistència. El matx se’n va anar al descans 6-0 i a la segona meitat els lleidatans en van anotar set més per col·locar el 13-0 final.

El rival de l’Atlètic Lleida en semifinals serà el guanyador del Mollerussa-Solsona.