El Cadí La Seu, campió de la Lliga Catalana femenina

El Cadí La Seu s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana femenina aquest migdia en donar la sopresa i imposar-se al Spar Girona per 69-65 al pavelló Nou Congost de Manresa. Aquest és el quart títol de les del Alt Urgell en aquesta competició, després que el Girona hagués aconseguit les quatre últimes edicions. El Cadí ha tingut com a jugadores més destacades a Irati Etxarri, que amb 16 punts i 7 rebots ha estat elegida la MVP del partit, mentre que les bases Laura Peña i Laia Raventós han aportat 18 i 13 punts, respectivament.

El partit ha estat marcat per una gran igualtat. El primer quart ha caigut del costat del Girona per 4 punts d’avantatge, 18-22. Les jugadores entrenades per Bernat Canut han igualat el marcador en la meitat del segon quart (29-29) i se n’han anat al descans amb 4 punts d’avantatge (35-31). En el tercer quart s’ha mantingut la mateixa tònica i per uns moments el Cadí ha semblat estar en condicions de trencar al partit en aconseguir un avantatge d’11 punts (44-33) però el Girona ha reaccionat i ha retallat el seu desavantatge a 5 punts al final d’aquest període (50-45). En l’inici de l’últim quart, el Cadí ha arribat a estar per darrere al marcador (50-51), però de la mà de Peña i Raventós ha reaccionat i ha pogut mantenir petits avantatges fins aconseguir la victòria final.