El Lleida empata a Badalona (2-2) i l'AEM perd davant del Barça B (3-2)

El Lleida Esportiu ha sumat en el camp del Badalona (2-2) el seu segon empat en els dos primers partits de Lliga. El partit ha començat de cara per als jugadors que entrena Gabri, ja que el Lleida s’ha avançat en el minut 9 gràcies a un penal transformat per Colau. Tanmateix, vuit minuts després els locals han igualat el marcador per mitjà de Ferran després d’un error del porter Víctor Vidal. En el minut 31, el Lleida ha tornat a posar-se per davant. L’autor del gol ha estat Diego Garzón, que ha disparat al fons de la xarxa després d’un bon centre de Neeskens. Però just després de treure del centre del camp, el Badalona ha empatat amb un gol de Larrosa. Neeskens, que havia rebut un fort cop al final de la primera part, ha hagut de quedar-se al vestidor en el descans i ha estat substituït per Álvaro. A diferència del succeït en la primera meitat, en la segona no hi ha hagut gols ni tot just no ocasions clares, per la qual cosa el marcador ja no s’ha mogut.

Per la seua part, l’AEM femení ha perdut per la mínima en la seua visita al filial del Barça (3-2), per la qual cosa segueix amb tres punts després de la seua victòria en la primera jornada. Les lleidatanes han plantat cara a tota hora i han sabut sobreposar-se al gol inicial de les locals en el minut 37, aconseguint l’empat abans del descans per mitjà d’Iris Aixalà. En la segona part, el Barça B ha marcat el 2-1 en el minut 58, i el partit ha semblat quedar vist per a sentència quan ha marcat el tercer ja en l’afegit, però Natàlia encara ha tingut temps per marcar el segon gol de l’AEM.