BÀSQUET LLIGA CATALANA EBA

Nova victòria de l'Alpicat i pas de gegant cap a la final a vuit

Garrabé entra a cistella davant de Campaña i Pino, ex del Força Lleida.

Garrabé entra a cistella davant de Campaña i Pino, ex del Força Lleida.JORDI PINYOL

El Cochesinternet.net Alpicat va aconseguir ahir la segona victòria a la Lliga Catalana EBA al derrotar l’Esparreguera a domicili (69-74) i va fer un pas de gegant cap a la final a vuit, que disputaran els campions de cada grup. A l’equip de Joan Albert Cotonat se li va complicar el partit a la recta final, però un parcial de 0-8 va sentenciar el duel. Dos triples de Marc Rubín de Celis i Garrabé, a més de dos tirs lliures de Gasque, van segellar la victòria en un emocionant duel.

Les forces van estar igualades durant els 40 minuts i al descans es va arribar amb un 41-32 favorable als locals. Tanmateix, l’Alpicat va aconseguir capgirar la situació des de la defensa. La igualtat es va mantenir fins al final, encara que el Esparreguera va tenir el duel a les mans amb el 69-66. Però els lleidatans van mantenir la calma i ara es jugaran el pas a la final a vuit a la tercera jornada de la lligueta, el dissabte 18 (17.45) a la pista de l’Igualada.