El Lleida Llista guanya a Manlleu (3-6), segueix invicte i és tercer a la Lliga

Albert Folguera da instrucciones a sus jug

El Lleida Llista guanya a Manlleu (3-6), segueix invicte i és tercerAlba Tarrés

El Lleida Llista continua invicte després de 4 partits a la OK Lliga i s'ha situat en tercera posició amb 8 punts després de guanyar aquest migdia a la pista del Manlleu, equip que ha pujat aquesta temporada i que era una de les revelacions inicials, ja que després de les tres primeres jornades era tercer. L'equip que entrena Albert Folguera ha posat les bases de la seva victòria en una gran primera part, que ha acabat guanyant per 0-4. Jepi Selva, que avui ha estat clau amb un hat-trick, ha marcat el primer, Joan Cañellas, el segon, Oriol Vives ha fet el tercer de penal i Sergi Folguera ha estat l'autor del quart gol. Però a la segona part les coses han canviat molt. Només començar, el lleidatà Pol Franci ha marcat el primer gol dels locals, i després Aleix Borregan, amb dos gols, el primer de falta directa, ha ajustat el marcador fins el 3-4. Però quan semblava que el Llista estaba abocat al patiment, Jepi Selva s'ha encarregat de tallar la reacció del Manlleu marcant el 3-5 i sentenciant després el partit amb el 3-6 definitiu. Ara, només el Barça i el Liceu estan pel davant del Llista a la Lliga. Els de Folguera tornen a jugar dimarts a la pista del Palafrugell.