Primera victòria del Lleida (0-1), de penal i en el descompte

El Lleida Esportiu ha aconseguit aquesta tarda la seua primera victòria a la Lliga, en la sisena jornada, i ho ha fet de forma èpica, ja que n’ha guanyat 0-1 al Tarazona gràcies a un penal marcat per Quim Araujo en el minut 92. A més, el gol ha arribat poc després que Ramon Vila, que avui ha estat titular a la porteria, salvés amb una gran parada el gol dels locals, malgrat que el Tarazona s’havia quedat amb un menys per l’expulsió de Dieste en el minut 85. La sort, que li havia estat esquiva al Lleida en alguns dels anteriors partits, s’ha posat avui de part seua, ja que les oportunitats més clares han estat dels locals. A més de la ja ressenyada, Gaixas ha salvat el Lleida en el minut 42 en evitar sota pals que entrés la pilota després que Dieste hagués superat el porter amb una vaselina. El Tarazona ha estat en línies generals superior en els primers 45 minuts, mentre que en la segona part s’han equilibrat les forces fins acabar amb aquest final redó per al Lleida, que amb aquest triomf suma 6 punts que li serveixen per sortir dels llocs de descens just després d’haver viscut una setmana agitada arran del registre del club per part de la Guàrdia Civil i  la inspecció de Treball.