BÀSQUET

Victòria èpica de l’ICG Força Lleida davant del Valladolid

Suma el seu sisè triomf de la temporada en un final d’infart i amb Thomas Schreiner de líder

Un partit del Força Lleida aquesta temporada.

Un partit del Força Lleida aquesta temporada.Pol Puertas

L’ICG Força Lleida ja compte amb sis victòries en el seu caseller després de derrotar aquest migdia el Reial Valladolid per 75-71, en un final d’infart en el qual els lleidatans han sabut tirar d'ofici després d’un partit molt irregular.

Han començat bé els homes de Gerard Encuentra, amb un parcial de sortida de 9-1 que convidava a una victòria còmoda, però a partir d’allà s’han desconnectat i han anat a remolc fins el final del tercer quart, davant d’un rival que ha tingut en els triples de Puidet (7 de 9) al seu referent. Un parcial de 15-0 entre el final del tercer període i l’inici del quart, amb triples de González, Schreiner i Lafuente, semblava donar tot l’avantatge als lleidatans (61-53), però el quadre val·lisoletà, gràcies a un nefast arbitratge que ha castigat als locals amb tres faltes tècniques seguides, li ha donat la volta al marcador (61-62).

En el tram final, guiats per un excels Schreiner, el MVP del partit amb 13 punts, 4 rebots, 8 assistències i 27 de valoració, els de Gerard Encuentra han pogut celebrar la seua sisena victòria de la temporada després de vuit jornades, una dels seues millors inicis de Lliga de la seua història.