FUTBOL

El Lleida guanya el Tarazona amb un home menys (1-0)

Fall marca al gol de la victòria en el minut 65 i Febas, expulsat en el 57

El Lleida guanya el Tarazona amb un home menys (1-0)CARLES MIRANDA

El Lleida ha firmat una treballada victòria davant del Tarazona (1-0), la novena de la temporada, gràcies a un gol de Fall en el minut 65 de partit i quan estava jugant amb un home menys. Amb aquests tres punts l’equip de Gabri ja en suma 33 i continua aspirant al play off. El Camp d’Esports ha vibrat de nou amb l’equip.

El partit, amb poques ocasions clares en la primera part, se li ha complicat al Lleida en la segona, amb l’expulsón en el minut 57 de Joel Febas. Malgrat jugar amb un futbolista menys, l’equip ha pogut avançar-se al marcador gràcies al gol de Fall, en el 65, que ha acabat sent el que ha donat la victòria al Lleida. En el minut 74 també ha estat expulsat el visitant Mingotes, per la qual cosa ambdós equips han acabat el partit amb deu futbolistes.