Futbol

El Lleida es deixa remuntar i perd davant de l'Ebre 1-2

L’equip de Gabri encadena la seua segona derrota i s’allunya del play off

El Lleida es deixa remuntar i perd davant de l'Ebre 1-2CARLES MIRANDA

El Lleida queda més a prop del play out de descens que del play off d’ascens, després de perdre en el Camp d’Esports davant de l’Ebre (1-2), en un partit en el qual no ha sabut aprofitar el gol de Moha als dos minuts de joc. L’equip de Gabri encadena la seua segona derrota i manté pèssims números a casa, on només ha guanyat quatre partits, amb cinc empats i tres derrotes. Al Lleida li costa crear perill i es mostra excessivament fluix en defensa.

El partit ha començat molt bé per al Lleida, amb el gol de Moha als dos minuts de joc (1-0). Pero Óscar Sanz ha empatat als deu minuts (1-1) i el Lleida no ha sabut reaccionar. L’Ebre ha estavellat una pilota al pal en el minut 25 i Moha ha fallat ocasions clares abans del descans.

La situació no ha millorat en la segona part, en la qual l’Ebre ha donat la volta al marcador amb l’1-2 de Jorge Adán en el minut 66. A partir d’aquest moment, el gol ha estat més a prop de l’equip aragonès que del Lleida, que no aconsegueix atansar-se al grup capdavanter.