Dura derrota de l'Atlètic Lleida davant de l'efectivitat del líder

L’At. Lleida, en imatge d’arxiu, va entrepussar ahir.

L’At. Lleida, en imatge d’arxiu, va entrepussar ahir.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va caure en el duel pel liderat (4-2) contra un Rapitenca molt ben armat. La seua efectivitat i el millor inici local van marcar el partit. L’1-0 d’Oribe per a la Rapitenca va obrir el duel al minut 2. Oriol va tenir una ocasió per empatar al 7 però no va poder concretar. Bibiloni sí que va va encertar per marcar l’1-1 al 17. Una imprecisió defensiva de l’Atlètic Lleida va habilitar Samper per batre Balagué i anotar el 2-1. Al 28 una pilota rebotat va arribar a Martínez, que va empènyer a la xarxa el 3-1.

Després del descans, l’Atlètic Lleida va tenir ocasions, com les de Nicolau o Soldevila, però l’efectivitat va ser de nou local i Samper va marcar el 4-1. L’Atlètic Lleida va retallar diferència amb un penal transformat per Chiné al 68 (4-2).