El Força Lleida cau a Valladolid (78-64) i posa fi a la seua bona ratxa

L’ICG Força Lleida ha posat aquest migdia final a la seua bona ratxa en perdre 78-64 en la pista del Valladolid, equip que estrenava tècnic, Paco García, que va entrenar el Lleida Bàsquet en la seua última temporada en l’ACB. El partit ha estat molt igualat a tota hora i només s’ha trencat en els tres últims minuts de l’últim quart. De fet, aquests minuts finals han estat un calc dels inicials, ja que el Valladolid ha començat passant literalment per sobre de l’equip de Gerard Encuentra, fins el punt que en el minut 5 guanyava per 11 punts (15-4). Però el Força Lleida no només ha estat capaç de reaccionar en la segona meitat d’aquest quart, sinó que l’ha tancat amb un punt d’avantatge (19-20). En el segon, els locals han tornat a comandar el marcador amb petits avantatges també fins els últims cinc minuts, quan el Força Lleida s’ha posat per davant fins arribar al descans amb 5 punts d’avantatge (38-43). A la tornada dels vestidors, el Valladolid ha tornat a sortir més endollat i després d’eixugar el desavantatge s’ha posat per davant al marcador arribant a disposar de cinc punts d’avantatge, que han estat tres al final del tercer quart (55-52). I l’últim i definitiu ha començat ple d’igualtat, fins el punt que a tres minuts per al final el resultat era 60-59, però a partir d’aquí els locals s’han escapat sense remissió i en aquests tres minuts han acumulat 14 punts d’avantatge (78-64) que no reflecteixen per a res el que ha estat el partit. El màxim anotador dels d’Encuentra ha estat Mark Hughes, amb 17 punts, mentre que Carrera s’ha quedat en 16.