El Lleida aconsegueix un triomf clau en el descompte gràcies a Joel Febas (2-1)

El Lleida Esportiu ha aconseguit aquest migdia un agònic triomf a casa davant de la Formentera, després que Joel Febas hagi marcat el 2-1 definitiu quan estaven a punt d’acabar-se els quatre minuts de descompte que ha donat l’àrbitre. D’aquesta forma, l’equip entrenat per Gabri posa fi a la seua mala ratxa després d’haver perdut els dos anteriors partits, l’últim també a casa davant de l’Ebro, i s’atansa als llocs de play off d’ascens. L’heroi del partit ha estat Joel Febas, ja que a més del gol decisiu ja havia marcat l’1-0 quan faltaven cinc minuts per arribar al descans, desequilibrant un duel en el qual fins aquell moment ambdós equips havien tingut una oportunitat clara per bàndol. El gol ha donat ales als locals, i el mateix Febas ha estat a punt de marcar el segon just abans del qual acabar la primera part. En l’inici de la segona part, Moha ha perdonat la sentència en una ocasió claríssima i posteriorment la Formentera ha avisat i ha acabat aconseguint l’empat en el minut 80 per mediació de Castro. I quan tot apuntava a una nova decepció per al Lleida, ha arribat el gol salvador de Febas, que l’afició ha celebrat amb eufòria. D’altra banda, durant el descans s’ha tributat un petit homenatge al Club Tennis Taula Borges pel seu títol de la Copa del Rei. Una representació encapçalada pel seu president Enric Vall ha sortit al centre del camp i han rebut els aplaudiments dels espectadors.