El Llista salva un punt remuntant dos gols de desavantatge al final (3-3)

El Finques Prats Lleida ha aconseguit sumar aquest migdia al pavelló Onze de Setembre un punt en un partit que semblava tenir perdut, ja que a cinc minuts del final perdia 1-3 contra el Igualada. De fet, l’equip que entrena Albert Folguera ha anat a remolc durant bona part del partit, ja que els visitants s’han avançat al marcador en la primera part. Abans del descans, Bruno Di Benedetto ha marcat el gol de l’empat, resultat amb què s’ha arribat a la mitja part. En la seguna meitat, el Igualada, un equip que tradicionalment no se li dona gens bé al Llista, ha tornat a avançar-se al marcador i ha ampliat el seu avantatge marcant l’1-3 en el minut 45. Però només un minut després Jepi Selva ha retallat distàncies en marcar el 2-3 i en el 48 Joan Cañelles ha estat l’autor del tercer gol que ha posat en el lluminós l’empat a 3 final. D’aquesta manera, el Finques Prats Lleida empata a punts amb el Calafell en la cinquena posició de l’OK Lliga.