Tardana reacció d'un Alcarràs que va de menys a més

Alfonso para un xut a dos mans davant la mirada de la davantera local, esperant un rebot.AMADO FORROLLA

L’Alcarràs no va aconseguir salvar els punts davant del Valls, que va ser superior als locals durant un gran tram del partit i, malgrat que els locals van reaccionar els últims vint minuts, va saber mantenir el resultat per sumar els tres punts. A la primera meitat, cap dels dos equips no creava gaire perill a la porteria rival, a causa que el joc es parava bastant i es va centrar en el domini de la possessió al centre del camp en els primers minuts. Finalment, van ser els visitants els que es van avançar en el marcador després d’un córner, que va rematar Batista al fons de la xarxa (0-1, 31’).

Després del gol del Valls, els locals van provar de reaccionar i Iker, poc abans que es xiulés el final de la primera part, anotava el gol local que tornava l’empat al marcador (1-1, 45’).A la segona meitat, el Valls va començar a dominar de forma clara el partit i, després d’un altre córner, s’avançava de nou en el marcador gràcies al gol de Plana (1-2, 61’).L’Alcarràs va intentar reaccionar al gol visitant i va començar a dominar amb molta més claredat el duel en els minuts que encara quedaven de joc, provant així de remuntar abans que finalitzés el partit. Els visitants tancaven cada vegada més les línies defensives per reduir els espais, la qual cosa va permetre a l’Alcarràs disfrutar de diverses ocasions per anotar abans del final del matx, però el gran paper defensiu que van jugar Alfonso i la defensa del Valls juntament amb la poca fortuna de cara a porta de l’Alcarràs va servir als visitants per mantenir el resultat favorable, malgrat el setge ofensiu local.Després d’aquesta derrota, l’Alcarràs és onzè a la classificació amb un total de 23 punts, els mateixos que tenen l’Igualada i el Solsona però que, per diferència de gols, se situen per sobre seu. El Valls seguirà cinquè amb 34 punts i manté opcions de mantenir-se a la part alta de la classificació.