FUTBOL

El Lleida només sap empatar malgrat jugar amb superioritat numèrica (1-1)

El Peña Deportiva iguala en la segona part el gol de penal de Moha marcat en el minut 21

El Lleida només sap empatar malgrat jugar amb superioritat numèrica (1-1)CARLES MIRANDA

El Lleida ha deixat escapar una bona oportunitat de sumar tres punts. No ha sabut passar de l’empat davant del Peña Deportiva (1-1) en un partit en el qual ha jugat en superioritat numèrica durant 70 minuts i en el qual s’ha avançat en el minut 19.

El Lleida ha començat bé el partit i molt aviat ha aconseguit marcar. En el minut 17 l’àrbitre ha xiulat un penal a favor del Lleida, per unes mans molt clares de Ramón López en una acció que, a més, ha suposat la targeta vermella directa per al jugador de l’equip balear. Moha ha marcat el penal per posar l’1-0 en el minut 19.

Tot s’ha posat de cara per als lleidatans, però no han aconseguit ampliar l’avantatge, malgrat que han tingut ocasions, com una de Febas en el minut 29. Amb l’1-0 s’ha arribat al descans.

En la segona meitat el Lleida no ha sabut gestionar l’avantatge ni la superioritat i ha patit molt en defensa. Cada centre lateral de la Peña Esportiva ha estat un perill i, als 56 minuts, Salinas ha marcat l’1-1 a la sortida d’un córner. Neesken ha evitat l’1-2 sobre la mateixa línia i tot i que els de Gabri han tingut ocasions per marcar, han estat negats davant de porta.