FUTBOL

El Lleida guanya el campió i entra en zona de play off

Victòria per 1-2 en el camp del Numancia i assegurarà la lligueta d’ascens si diumenge, en el Camp d’Esports, guanya de nou l’equip sorià

El Lleida guanya el campió i entra en zona de play offAREA 11

El Lleida ha derrotat al Numancia per 1-2 i jugarà el play d’ascens a Primera RFEF si diumenge guanya de nou en el Camp d’Epsorts l’equip sorià.

El triomf permet als de Gabri entrar en zona de play off per primera vegada aquesta temporada, quan només falta un partit perquè finalitzi la fase regular. Arriba a l’últim partit depenent de si mateix. Si diumenge a les 12.00 derrota de nou el campió del grup, ja ascendit, disputarà el play off. En cas que es produeixi qualsevol altre resultat, dependrà d’altres rivals.

El Lleida va sortir al terreny de joc sabent que tenia el seu abast situar-se en la cinquena posició. Per a això havia de guanyar i ho ha fet. El primer gol l’ha marcat Gaixas en el minut 39 i, en la segona meitat, després que el Numancia empatés per mediació d’Agüero en el minut 59, un gol de l’ucraïnès Danylo Goncharuk en el minut 67 ha significat l’1-2, que l’equip ha sabut mantenir fins el final. Victòria i el play off està al seu abast.