FUTBOL COPA PIRINEUS

L'Organyà i la Seu d'Urgell empaten a la Copa Pirineus

Els visitants guanyen per penals, que serviria en cas d'empat final a punts

Un jugador de la Seu d’Urgell mira de superar dos rivals en una jugada del partit.C. SANS

L’Organyà va empatar ahir a casa contra la Seu d’Urgell (1-1) en el seu primer partit de la fase de grups de la Copa Pirineus, la competició de pretemporada que reuneix set equips de les comarques del Pallars Jussà, l’Alt Urgell i el Pallars Sobirà. El partit va començar amb gran igualtat i amb poques ocasions clares, en un Camp Municipal de les Lloredes ple de públic. La primera part va transcórrer sense gols i no va ser fins al minut 77 quan Anderson Cayola va obrir el marcador amb un gol de falta directa per avançar la Seu (0-1).

Però la reacció local no va tardar a arribar i, en la següent jugada, Robert Vila va rematar de cap una centrada de falta per fer l’empat (1-1). Després del gol de l’Organyà, els dos equips volien emportar-se la victòria i el matx es va posar emocionant, amb ocasions clares per als costats, encara que no van ser capaços de trobar porteria. A l’acabar els 90 minuts reglamentaris, es va disputar una tanda de penals en què la Seu es va imposar 5-3, i així aquest equip passaria a la següent ronda en cas d’empat a punts amb l’Organyà al final de la fase de grups.Després de la primera jornada, el Coll de Nargó es col·loca líder del grup 2 i la Pobla de Segur ho fa a l’1, després de les respectives victòries.

Dissabte vinent la Seu s’enfrontarà a l’Oliana (16.00), mentre que diumenge l’Organyà jugarà contra el Coll de Nargó (18.00) i el Rialp s’estrenarà a casa contra la Pobla de Segur (17.00).