El Tàrrega es veu sorprès pel juvenil del Gimnàstic Manresa

L’onze inicial amb el qual el Tàrrega va arrancar ahir el partit.

L’onze inicial amb el qual el Tàrrega va arrancar ahir el partit.FRANCESC GASULL

El Tàrrega va jugar el seu primer partit a casa i el segon de la pretemporada davant d’un Gimnàstic Manresa juvenil que es va imposar per 0-2. Els blaugranes, amb un equip totalment reformat, amb gent molt jove amb una mitjana de 21 anys i encara mancada de rodatge i amb molta càrrega a les cames, es van trobar amb una ferma oposició, la qual cosa va complicar moltíssim el joc dels de l’Urgell. La primera part va ser de domini altern, encara que el Tàrrega va disposar de més ocasions com les de Kanté en els minuts 11 i 18.

Tanmateix, van ser els visitants els qui en el minut 32 a la sortida d’un córner van marcar el zero a un. El Tàrrega no va perdre la cara al partit i en el minut 38 Julià Jou, en el llançament d’una falta, va estavellar la pilota al pal. En l’inici de la segona part, el Nàstic va muntar una contra i va fer el 0-2.

El Tàrrega va disposar d’ocasions per marcar, però el Nàstic va controlar i el seu porter va evitar el perill.