CICLISME BTT

Brian Jordan guanya la tercera prova de l'Open Lleida BTT i segueix líder

Moment d’una de les sortides.

El corredor Brian Jordan (Biking Point) es va proclamar ahir campió de la tercera carrera puntuable de l’Open Lleida BTT en categoria S23 i segueix líder de la competició, al guanyar la prova disputada a la Sentiu de Sió, que va reunir més de 150 ciclistes entre totes les categories. La ciclista Helena Isanta (Mes Bike) es va imposar en categoria elit davant de Marta Castro (Biking Point) i de Raquel Egea (Odena Esport Ciclista), i per la seua banda, a l’apartat masculí, Aleix Sierra (Team Smartdray) es va proclamar campió, seguit de Marc Moré (Bici 3.0) i de Jordi Prats.En màster 30, el vencedor va ser Abel Escobar (Cambrils PC) seguit de Marc Vilanova (Cardedeu Club Ciclista) i d’Enric Martorell (Bike Garraf). En màster 40, Daniel Díaz (Mes Bike) va aconseguir la victòria, Pere Esqué (Bici 3.0) va ser segon i Jordi Galofré (Cicles Sans) va quedar tercer.Pel que fa a màster 50, es va imposar Xavier Carnicer (Massi Club Ciclista), seguit de Xavier Dalmau (RR Bikers Club) i de Màrius Solé (Mes Bike).

El corredor Ricard Sans (Cicles Sans) va ser el vencedor en categoria màster 60, seguit d’Antonio Gil (GER Club Ciclicsta) i de Jaime Brau (Les Franqueses VCE Uni).