HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

L'Handbol Lleida guanya el Ciutat de Saragossa

Jugadores dels dos equips, amb la samarreta del torneig.

El Lleida Handbol Club, que competirà aquesta temporada a la Divisió d’Honor Plata, va conquerir ahir el Trofeu Ibercaja Ciutat de Saragossa, a l’imposar-se 22-26 al Balonmano La Jota, de la mateixa categoria, encara que milita en un altre grup, en un partit en el qual les lleidatanes van anar de menys a més. Després de guanyar dimecres a Sant Boi (20-26), les lleidatanes s’enfrontaven a un equip de la mateixa categoria, també acabat d’ascendir. La primera part va ser molt igualada encara que l’equip lleidatà va anar sempre davant, excepte en el tram final, i es va arribar al descans 11-10.

A la segona part, el Lleida Club va millorar en defensa i en atac i va aconseguir una petita renda que va defensar fins al final (22-24). Dimecres jugaran a Pardinyes davant del Schär Saragossa.