L'AEM comença amb bon peu la Lliga en guanyar 3-1 l'Oviedo

Una jugada del partit disputat aquest diumenge al migdia al Recasens.

Una jugada del partit disputat aquest diumenge al migdia al Recasens.Carles Miranda

L’AEM ha començat amb bon peu el seu debut a la Lliga de Primera RFEF, la segona màxima categoria del futbol femení, en imposar-se a casa aquest migdia a l’Oviedo per 3-1. L’equip, molt renovat respecte a la passada temporada, amb mitja plantilla nova i nou entrenador, Rubén López, ha aconseguit els tres primers punts gràcies a una arrencada senzillament espectacular, perquè als 13 minuts del partit ja guanyava per 3-0, la qual cosa en deixava més que encarrilada la victòria. Yiyi, un dels fitxatges, ha estat l’encarregada d’obrir el marcador en el minut 5 amb un gran gol. Quatre minuts després, Laura, una altra de les incorporacions, ha anotat el segon, i en el minut 13 Yiyi ha repetit per fer pujar el 3-0. A partir d’aquí, les locals han baixat les seues revolucions, però han mantingut el control fins el descans. La segona meitat ha començat molt pitjor, ja que just en el primer minut l’Oviedo ha marcat, retallant distàncies i fent pensar que el partit encara no estava guanyat, ja que quedaven per davant gairebé 45 minuts. No obstant, l’AEM, que ha fet diversos canvis, ha aconseguit mantenir sense problemes l’avantatge per acabar guanyant per 3-1.