VÍDEO | Torna a veure els tres gols de l'AEM contra l'Oviedo

Rubén López es va estrenar amb victòria en el primer partit oficial com a tècnic de l’AEM.CARLES MIRANDA

Ni el més optimista podia imaginar-se que, després d’un estiu amb dotze cares noves, canvi d’entrenador i a les portes d’una temporada en què el nombre d’equips al segon esglaó del futbol espanyol passa de 32 a 16 per convertir la nova Primera RFEF en una competició fins i tot més exigent que les anteriors, al primer partit del curs el resultat al minut 15 fos de 3-0 favorable a l’AEM.

Al minut 4, una de les cares noves cridada a marcar diferències, Yiyi, va empalmar una volea de primeres després d’una pilota des de l’esquerra, a la qual Sara Ezquerra no va poder respondre i va anotar així l’1-0, per obrir el marcador amb un autèntic golàs que va iniciar deu minuts d’autèntica festa al Recasens.

En una pilota frontal penjada a l’àrea sense aparent perill, la portera asturiana va voler rebutjar de punys però va deixar la pilota morta a l’àrea i Laura Fernández, una altra de les debutants ahir, va ser molt ràpida per acomodar-se i definir a plaer al 9 (2-0).

Les autores de les dos primeres dianes es van trobar per al tercer. Laura Fernández va creuar una pilota que Yiyi va rebre, de nou, al flanc dret de l’àrea i, després de controlar-la, va rematar amb un xut potent i creuat que va superar Sara Ezquerro per posar el 3-0 en el marcador (13’).