L'AEM s'acomiada de la Copa de la Reina davant d'un Osasuna més contundent de cara a porteriaJORDI ECHEVARRIA

Osasuna va vèncer en la primera eliminatòria de la Copa de la Reina per la mínima davant del SE AEM a Tajonar. Un gol de Lara Lacosta just en començar la segona meitat deixa fora del somni coper el conjunt de Rubén López.

Les defenses dels dos equips van ser molt sòlides en la primera meitat i la igualtat va ser protagonista. Ambdós equips van buscar generar perill sobre el rival amb un futbol directe, però les inclemències meteorològiques no ho van posar gens fàcil.

Les oportunitats més perilloses van arribar per part de l’Osasuna en la primera meitat amb dos accions protagonitzades per Vilariño i Karolina. Però no va ser fins la segona part del partit quan Lara Lacosta va obrir el marcador després d’una clara jugada de Laura Fernández per també obrir el marcador.

Amb l’1-0 al marcador, les de Rubén López van tenir algunes ocasions per empatar, però l’Osasuna va saber defensar-se i aguantar totes les accions de perill. Al final del partit l’AEM va tenir dos accions molt clares per intentar forçar la pròrroga, però el partit va acabar 1-0.