L'equip lleidatà ha acabat amb 10 jugadores per l'expulsió de Cris Garcia

Una jugada del partit.

L'AEM cau contra el Juan Grande, en un partit que s'ha decantat a la primera meitatGonzalo Vázquez

L'AEM s'ha vist superat en la seva visita al Juan Grande canari (2-0), en un partit que l'equip lleidatà ha acabat amb 10 jugadores després de l'expulsió de Cris García a la meitat de la segona part.

Si en la primera jornada l'equip de Rubén López va tenir una efectivitat màxima en el tram inicial de partit, amb 3 gols en 13 minuts, en el partit d'avui no ha pogut convertir una acció molt clara d'Astrid i ho ha acabat pagant, ja que l'equip canari sí que ha sabut aprofitar les seves accions clares.

Després d'un xut llunyà al minut 15 del Juan Grande, Mar ha estat més atenta que la defensa blava i ha obert el marcador rematant de cap a plaer el refús (1-0). Abans de la mitja part, les canàries han doblat el seu avantatge, amb un gol de penal, provocat per unes mans de Nadia dins de l'àrea (2-0).

El partit ha anat així al descans i no s'ha mogut més fins al final, en part, gràcies a les grans intervencions de la portera Recalde, que ha tornat a imposar-se en un cara a cara contra Astrid i ha refusat un llançament de falta de Patri al tram final, quan l'AEM ja era amb 10. Tot i això, la més clara ha estat per Iris Aixalà, que sobre el minut 70 ha enviat una pilota al pal des de la frontal de l'àrea petita i tampoc ha fet moure el marcador.