ATLETISME CURSES DE MUNTANYA

Els corredors del CA la Pobla dominen la Sant Corneli Vertical Race

Un moment de la cursa Sant Corneli Vertical Race.

Un total de 128 corredors van participar a la Sant Corneli Vertical Race, Campionat de Catalunya de Curses Verticals i Cursa Open, que va ser organitzada pel Club d’Atletisme de la Pobla de Segur, juntament amb la Federació Catalana d’Atletisme i la col·laboració del consell esportiu del Pallars Jussà i de l’ajuntament de la Pobla. En la categoria federats, Lleïr Bracons, del JA Berga, i Laia Andreu, del CA Vic, es van proclamar campions de Catalunya, en homes i dones, respectivament. S’ha de destacar les actuacions dels atletes locals del CA la Pobla de Segur Fedot Sadovici, subcampió de Catalunya Màster 35, i Eloy González, subcampió de la categoria Màster 45.

En la categoria Open els vencedors absoluts van ser Nil Bacardit i Marta Carrasco.Quant a la carrera infantil, val a destacar els atletes de CA la Pobla en categories des de la sub-18 fins a la sub-12, com Oriol Ballbé, Claudia Llesuy, Rabab Ouzemmou, Nekane Prió i Guerau Carrillo, que van ser campions de les seues respectives proves.