L'Alpicat suma un valuós punt davant d'un aspirant a l'ascens

Va estar molt a prop d'aconseguir el triomf

Un jugador de l’Alpicat intenta controlar una pilota.

Un jugador de l’Alpicat intenta controlar una pilota.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat s’enfrontava ahir a un dels aspirants a l’ascens, el Sant Cugat, que va sortir a dominar el xoc. No obstant, els visitants van aconseguir el primer gol de la tarda amb una pilota penjada a l’àrea que Ruy amb una brillant rematada de cap aconseguiria enviar al fons de la xarxa. Al minut 11, els locals van demanar un penal que l’àrbitre no va concedir.

L’Alpicat va aconseguir sobreposar-se al domini del conjunt visitant i al 25 va poder empatar el duel gràcies a un gol de penal obra de Joan, amb el qual s’arribaria al descans de l’encontre. Ja al segon temps, el Sant Cugat hauria pogut avançar-se en el marcador al minut 48 amb una rematada de Roca que Pau va rebutjar amb una grandíssima mà sota pals. Els dos van ser novament protagonistes al 64 amb un penal que el davanter del Sant Cugat enviaria directament al travesser.

Del possible 1-2 es va acabar passant al 2-1 amb una bona rematada d’Adrià després d’un córner al 74, que faria que els d’Edgar Tornero remuntessin el matx. Tanmateix, la mala sort es va acarnissar amb els rojos quan al minut 86, Requena i Pau no es van entendre en el rebuig d’una pilota que acabaria entrant a la porteria, cosa que va permetre l’empat als visitants en una jugada inversemblant. Tot i així, el pitjor del partit va ser la lesió de genoll d’Eduard Pallàs als minuts finals, que podria ser greu.

De cara a la pròxima jornada, l’Alpicat s’enfrontarà amb l’Igualada a domicili en l’enfrontament corresponent a la jornada tres.