El Cadí venç a la pista de l'Estudiantes i suma el seu primer triomf (74-82)

El Cadí La Seu ha aconseguit la primera victòria a la Lliga femenina de bàsquet, després de l’entrepussada inicial a casa davant del Jairis, en guanyar en la pista de l’Estudiantes (74-82) després d’una pròrroga. Ha estat un partit ple d’alternatives en el qual ambdós equips s’han anat alternant al capdavant del marcador amb mínims avantatges. Les jugadores entrenades per Jordi Acero han guanyat el primer parcial per dos punts (14-16), però l’Estudiantes ha aconseguit arribar al descans dos punts per sobre (36-34). En l’inici del tercer quart, les de La Seu han tornat a prendre el comandament del partit i han arribat als últims deu minuts amb 5 punts d’avantatge (51-56). Tanmateix, les locals han reaccionat i han entrat en els dos últims minuts amb avantatge. Llavors, Laia Raventós ha pres la responsabilitat i ha anotat la cistella que ha portat el partit a la pròrroga (69-69) després què l’Estudiantes hagi desaprofitat l’última possessió per guanyar. En els cinc minuts addicionals el Cadí no ha donat opció a les locals i amb un parcial de 5-13 s’ha fet amb la victòria. Raventós, amb 21 punts, Tunstull, amb 18, i Koenen, amb 16, han portat el pes anotador de l’equip.