VOLEIBOL SUPERLLIGA 2

El Balàfia Vòlei guanya el seu primer partit a la categoria de plata

Jugadors del Balàfia celebren la victòria després del partit.

El Rodi Balàfia Vòlei va remuntar ahir en la visita a Saragossa (1-3), en un duel molt igualat entre equips acabats d’ascendir, per guanyar el primer duel a la categoria de plata. El primer set se’l va emportar l’equip local gràcies a una gran defensa i alguns punts d’errors no forçats que va regalar el Balàfia (25-19). Malgrat que el Saragossa va començar guanyant el segon 10-3, els lleidatans van demostrar un millor joc i van remuntar el parcial (24-26) per igualar el partit.

En el tercer i quart set els jugadors del Balàfia, impulsats per l’anterior remuntada, van aconseguir imposar el seu joc, van cometre pocs errors i van acabar emportant-se els dos parcials per obtenir la primera victòria a Superlliga 2. L’entrenador del Balàfia, Sergi Mirada, va declarar que els va costar “el primer set. La pista era molt gran i ens va costar adaptar-nos”.

Sobre la remuntada al segon parcial va afegir: “Gerard Orteu ha tingut una actitud i una motivació que ens ha ajudat a capgirar el marcador.”.