HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

L'Alpicat cau amb claredat en l'estrena de la temporada

A la pista de l'Espanyol, on va arribar a anar 3-2 després d'encaixar un 3-0

Una acció del partit entre l’Espanyol i l’Alpicat.

El Lleidanet Alpicat va començar la Lliga amb una derrota a la sempre difícil pista de l’Espanyol per 5-2. Va ser un partit en el qual els locals es van posar al davant amb un 3-0 i encara que els lleidatans van arribar a col·locar-se amb 3-2, al final no van poder davant de l’empenta blanc-i-blava. L’Espanyol va inaugurar al minut 7 el marcador per mediació d’Hernández i el 19 posaria el 2-0 gràcies a Norberto, un dels destacats.

Aquest mateix jugador va fer el 3-0 tres minuts més tard davant d’un Alpicat que no mereixia tant càstig.Abans del descans, Pol Besolí aconseguia escurçar diferències amb el 3-1, la qual cosa mantenia les esperances de reacció per a l’Alpicat. Més encara quan Felipe Márquez va aconseguir el 3-2 al minut 33 amb molt temps al davant per intentar la remuntada.Però va ocórrer al contrari. L’Espanyol va aconseguir dos gols més per mediació de Villa (m.

36) i de Norberto (m. 40) que van deixar el resultat en el 5-2 final. El tècnic del Lleidanet Alpicat, Jordi Sito Expósito, va mostrar el seu descontentament després del partit per la derrota.

“Penso que tenim prou arguments per haver guanyat aquí. No és excusa la pista, encara que és veritat que és una pista semidescoberta i estava gairebé impracticable per al nostre joc, que es caracteritza per ser explosiu i intens”, va assenyalar el tècnic.Expósito es va lamentar “dels pals que hem estavellat, que han estat fins a set. En canvi, l’Espanyol, amb molt poc, ens ha fet molt mal.

El resultat no ha estat just, però és veritat que amb 3-2 en lloc de reaccionar se’ns n’ha anat el partit”. La pròxima jornada l’Alpicat rebrà a casa del Sant Feliu, el dissabte 29 a partir de les 20.15 hores.