Michael Carrera prova una safata durant el partit

L'ICG Força Lleida torna a la victòria amb un Michael Carrera espectacular (91-77)Javi Enjuanes

L’ICG Força Lleida ha guanyat 91-77 al CB Almansa a la cinquena jornada de la Leb Or. Amb un balanç de 4-1, els de Gerard Encuentra, es situen a la part alta de la classificació, liderats per un Michael Carrera espectacular, que ha finalitzat el partit amb 36 punts i 49 de valoració, un nou rècord a la història del club.

L'Almansa ha començat amb un gran encert des de la línia de 3, però al final del primer quart a començat l’espectacle de Michael Carrera. L’equip, animat per l’encert del veneçolà, ha agafat un marge entre 5 i 10 punts que s’ha mantingut durant la resta de partit,

Els vistants intentaven retallar la distància en el marcador, però sempre es trobaven amb un Carrera ‘on fire’ que tornava a posar els lleidatans per davant.

L’Almansa que ha estat bé en atac, ho ha passat malament en defensa, sobretot sota la pintura on ha dominat Carrera.

Al descans s’ha arribat amb un 50–40, prova de l’encert dels dos equips en atac. A l’inici del tercer quart els vistants s’han acostat, però una altra vegada Carrera i Vucetic han decantat el partit al seu favor.

L’últim quart, l’ICG Força Lleida no ha patit gairebé res, amb un avantatge superior als 10 punts, s’ha arribat final al 91-77 final.

El pròxim partit de l’equip, serà el dissabte dia 5 (18:00 hores), a la sempre conplicada pista del Oviedo. Cal recordar que serà l’última jornada abans de la aturada de seleccions, i per tant, no es tornarà a jugar fins al dia 20 de novembre a l’Espai Fruita Barris Nord.