L'AEM cau de forma cruel a Coruña en l'últim minut de partit (1-0)

El Deportivo ha estat molt actiu en atac i l'esforç en defensa de l'AEM no ha estat suficient per a sumar fora de casa

Una de les lluites per la pilota d'aquest diumenge a Coruña.

L'AEM cau de forma cruel a Coruña en l'últim minut de partit (1-0)Carles Miranda

L'AEM es plantava a Coruña amb la intenció de refer-se després de la derrota a casa davant de l'Osasuna. El conjunt de Rubén López ha començat patint des del minut 1. El Deportivo ha arrencat el partit amb dues ocasions claríssimes que no han acabat dins la porteria de Laura Martí per ben poc i, principalment, gràcies a la seua gran actuació. L'AEM ha reaccionat i s'ha estructurat millor en defensa. A més, ha buscat el perill mitjançant el joc aturat. Per la seua part, el Deportivo ha continuat dominant en el joc i ha tingut les ocasions més clares per a encetar el marcador. L'equip de Coruña ha demostrat perquè ocupa les posicions més altes de la classificació.

La segona part ha seguit amb la mateixa dinàmica. El Deportivo envestia continuadament la defensa de l'AEM que ha sabut resistir de forma fascinant. Laura Martí, portera de l'AEM, ha brillat i ha sabut allargar el partit en els moments que ha pogut. El Deportivo no s'ha rendit i en una molt bona centrada, Millene ha estavellat la pilota al pal. L'AEM ha gestionat de forma intel·ligent els canvis, però això no ha estat suficient per a endur-se algun punt d'Abegondo. Ja en els minuts de descompte i després d'una falta molt pròxima a l'àrea gran de la porteria de l'AEM, Sara Navarro ha xutat fort contra la barrera de l'AEM que amb una mica de sort ha desviat la pilota i ha acabat entrant suaument per la porteria que defensava Laura Martí.

L'AEM continua enfonsat a la zona baixa de la classificació ocupant en la tretzena posició i sumant 7 punts de 24 possibles. La setmana vinent l'equip de Rubén López descansarà, ja que hi ha parada per seleccions.