El Palau sentencia l'Organyà a la primera meitat

Diversos jugadors de l’Organyà segueixen de prop un rival del Palau que avança amb la bimba.J. M. ROIG

El Palau d’Anglesola va derrotar l’Organyà (0-2) en un partit que van començar dominant els visitants des del primer moment, aprofitant una badada defensiva per avançar-se en el marcador gràcies al gol de Simó (0-1, 28). Minuts més tard, seria Sàlvia qui anotaria el segon per al Palau, deixant sentenciat el matx abans del descans (0-2, 41). A la segona meitat, el Palau continuava dominant i fins i tot hauria pogut ampliar el marcador, però no va aprofitar les seues ocasions.

En els minuts finals, l’Organyà va començar a crear perill però no va arribar a marcar. Després de la victòria, el Palau suma 12 punts mentre que l’Organyà en té 10.