El Lleida s'acomiada del somni de la Copa amb una derrota per la mínima contra l'Alabès (0-1)

El Lleida s'acomiada del somni de la Copa en una derrota per la mínima contra l'Alabès (0-1)CARLES MIRANDA

El Lleida ha començat el partit patint i amb la defensa una mica adormida, fet que l'Alaves ha aprofitat per a generar les primeres ocasions clares. En primer lloc, Abde i més tard Taichi, que ha tingut diverses oportunitats per encetar el marcador. Per sort, Ramon Vila ha estat molt encertat i ha salvat l'equip amb unes quantes intervencions vitals pel conjunt de ponent. Per la seua part l'equip de Pere Martí ha tingut la més clara al minut 31 després d'un bon xut d'Adrià De Mesa que ha acabat marxant per l'esquerra de la porteria de l'Alabès, equip que ha continuat generant perill i ha demostrat la superioritat que se suposa que ha de tenir un equip de categoria superior. Tot i això, l'heroi d'aquesta primera part ha estat Ramon Vila, que ha continuat amb el seu paper de salvavides i ha permès que el Lleida anés al descans amb un resultat d'empat a zero.

L'Alabès ha aprofitat la mitja part per fer canvis i això s'ha notat. Als primers instants de la segona part ha arribat el gol de l'equip basc després d'una bona rematada de Taichi. Salva Sevilla ha rebut una passada en curt des del córner que ha acabat en una centrada que ha rematat, sense marcatge, el davanter japonès de 1,91m d'alçada. El Lleida ha buscat la reacció, però el partit ha avançat sense canvis al marcador. Al final del partit, el Lleida ha posat la por al cos del conjunt basc amb diversos córners seguits, però el miracle no ha arribat.

Al Lleida se li escapa el somni de la Copa, no obstant això, ha demostrat que pot competir amb equips de categories superiors cara a cara i fins al final. L'equip de Pere Martí s'enfrontarà el pròxim 20 de novembre al Camp d'Esports a l'UD Alzira, antepenúltim a la classificació general.