El Mollerussa li planta cara al Rayo davant d'un Municipal de gom a gom, però acaba el seu camí a la Copa (1-3)JAVI ENJUANES

Amb el camp municipal d'esports de Mollerussa ple de gom a gom començava un partit que quedarà en el record de molts aficionats del futbol lleidatà. El Mollerussa ha saltat al camp valent i plantant cara a tot un equip de primera divisió com és el Rayo Vallecano. Tot i això, el Rayo ha estat el primer d'avançar-se al marcador amb un autèntic golàs de falta de Bebé, on el porter del Mollerussa, Enric Puiggròs, no ha pogut fer res. El Mollerussa no ha abaixat els braços i s'ha refet ràpidament, el que ha suposat que només 8 minuts després Nico Magno rematés una pilota dins de l'àrea que ha suposat l'empat (1-1). L'equip de la capital del Pla d'Urgell ha continuat molt sòlid el que quedava de primera part i ha gestionat el partit per endur-se'l cap a vestidors amb aquest resultat.

La segona meitat s'ha représ de forma molt semblant, però l'alegria dels jugadors de Jordi Cortés ha durat poc. Al minut 55 l'equip madrileny ha centrat una pilota a l'àrea que no ha sortit prou ben rebutjada per la defensa del Mollerussa i Diego Méndez ha finalitzat amb un bon xut creuat des de fora l'àrea. Els dos equips han fet canvis, però al Mollerussa li han començat a fallar les cames i això ho ha pagat en forma de gol. Al minut 77 ha arribat el definitiu 1 a 3 amb un bon xut de Sergio Camello que ha acabat entrant a la porteria del conjunt urgellenc.

El Mollerussa s'acomiada de la Copa del Rei realitzant un bon paper i demostrant per què ocupa la segona posició del grup 2 de primera catalana.