Youtubers

França guanya 2-0 el partit de 'Youtubers' davant de 600.000 espectadors

El partit es va jugar a París en un estadi que van omplir 20.000 espectadors

L'equip francès aixecant la copa

El partidàs de 'youtubers' 3 va enfrontar el combinat francès de youtubers contra l'espanyol, capitanejats per DjMariio i entrenats per Ibai Llanos. El partit es va jugar a l'estadi Jean Bouin, un camp de gespa artificial de París amb capacitat per 20.000 espectadors que es va omplir per veure a alguns dels creadors de contingut més importants. D'altra banda, des de casa la xifra d'audiència va ser molt més elevada, arribant a ajuntar més de 600.000 espectadors només a la retransmissió espanyola.

Pel que fa al partit, tot i el to d'entreteniment amb què es presentava, ràpidament es va veure que els dos equips volien guanyar l'enfrontament. La primera part es va veure marcada pel domini francès i per l'actuació del porter espanyol, Cacho, que va evitar la golejada i va permetre als d'Ibai arribar al descans amb només un 1-0 en contra.

La segona meitat, però, no va destacar pel joc, sinó per la falta d'aquest. Tot i el domini inicial dels espanyols, l'equip francès va saber aturar el joc amb canvis constants -que eren il·limitats- i interrupcions del joc a càrrec de l'equip de col·legiats. Sobre l'arbitratge, els comentaristes del partit, Miguel Ángel Román, Xokas i Axel Martínez, van acusar els col·legiats de xiular en contra de l'equip visitant. Amb tot, dels 45 minuts que durava la segona meitat, només se'n van jugar 15.

Finalment, el partit va acabar prematurament quan els jugadors espanyols es van encarar amb un dels àrbitres i es formés una petita tangana a la banda. Després del partit, Spursito, un dels jugadors implicats en la picabaralla, va explicar que durant tot el partit l'equip arbitral va estar posant-se amb els espanyols i ja va explotar quan el linier va posar la mà al damunt a Koko DC quan aquest reclamava que els francesos s'afanyessin a posar la pilota en joc.