L'AEM es fa fort a casa i guanya per 2 a 0 al cuer

L'equip lleidatà es retroba amb la victòria després de 5 partits amb gols de les substitutes Lara i Andrea

Imatge del partit

L'AEM es fa fort a casa i guanya per 2 a 0 al cuerGerard Hoyas

Les jugadores de Rubén López han saltat al camp una mica adormides i això ha provocat que les dues primeres aproximacions del partit fossin pel filial bilbaí. L'Athletic Club ha plantejat un partit de tu a tu on la superioritat al mig del camp ha estat clau en els primers instants del matx. Tot i això, després de la primera mitja hora de partit les jugadores de l'AEM s'han refet i la intensitat s'ha igualat. L'AEM ha millorat l'encert en les passades i han arribat les primeres oportunitats. En primer lloc, Yiyi amb un bon xut que no ha trobat porteria per ben poc i, seguidament, ha estat Mariajo qui no ha pogut a finalitzar una ocasió on la porteria bilbaïna estava completament venuda. Finalment, el marcador ha marxat amb un resultat d'empat a 0, però ambdós conjunts mostrant les armes que tenien a dalt.

La segona part ha començat amb bon peu per l'AEM i en gran part ha estat gràcies als canvis que ha realitzat Rubén López. El conjunt de Lleida ha entrat més fresc al partit i això ho han notat les jugadores bilbaïnes. L'AEM ha continuat pressionant i al minut 65 Lara Martínez ha encetat el marcador gràcies a una bona combinació del conjunt de Rubén López. L'AEM ha continuat treballant i s'ha sabut fer gran en els moments importants. Així doncs, és com al minut 86 Andrea Gómez ha sentenciat amb el 2 a 0 final.

No ha estat el partit més brillant de l'AEM, però la victòria i els 3 punts són molt valuosos. Així doncs, l'AEM guanya una posició a la classificació general i se situa dotze, empatat a 10 punts amb el Còrdova. El conjunt de Rubén López es desplaçarà la setmana vinent fins a Eibar per disputar la desena jornada de la primera federació femenina.