L'ICG Força Lleida aconsegueix una victòria d'infart

Els lleidatans han guanyat per 82 a 75 al HLA Alicante i mantenen l'invicte a casa

Força Lleida

L'ICG Força Lleida aconsegueix una victòria d'infartJavi Enjuanes

El partit ha estat marcat per la igualtat tant en el marcador com en el joc. Els de Gerard Encuentra sumen la seua sisena victòria de la temporada i es mantenen al capdavant de la classificació.

El primer quart ha estat l'únic amb un gran encert per part dels dos equips (26-24). A partir de l'inici del segon quart, les defenses s'han imposat als atacs, sobretot sota la pintura on costava anotar.

En un partit tan físic com aquest han estat claus jugadors com Michael Carrera o Vasilije Vucetic. La resta de l'equip ha treballat molt bé en defensa. A l'inici de l'últim quart, l'ICG Força Lleida ha trencat el partit. Ha encadenat tres atacs amb encert i una defensa molt contundent, a més, de les dues tècniques a l'equip rival.

Tot i això, els visitants han reaccionat i s'han col·locat a 2, amb un 74-72.

Tot seguit han hagut una sèrie de temps morts per preparar les jugades en atac i els lleidatans han estat encertats en els moments claus.

Una victòria molt treballada després de l'aturada de seleccions que manté l'equip com a líder de la Leb Or amb un balanç de 6-1. Els de Gerard Encuentra visiten la setmana que ve una pista molt complicada com la de l'Andorra, un equip que va baixar de la Liga Endesa l'any passat. El partit serà el divendres a les 20:00 del vespre.