VOLEIBOL SUPERLLIGA 2

Victòria treballada del Balàfia contra el València

Els lleidatans van acabar remuntant el quart set per emportar-se el partit

Ángel ‘Coco’ Petit remata davant de l’intent de bloqueig de dos jugadors del València.MARIO GASCÓN

El Rodi Balàfia Vòlei va sumar ahir tres punts contra el CV València en un partit que va començar amb clara superioritat local, però va acabar amb els lleidatans remuntant en el quart set per sumar tres punts d’or. El primer parcial va ser de domini total dels locals, que es van avançar fins a vuit punts al començar gràcies a la potent sacada de Ramon González, un dels jugadors locals més destacats. El parcial va acabar ràpidament a favor del Balàfia (25-17).

En el segon, els dos equips van seguir amb la mateixa dinàmica i els locals es van emportar el segon set (25-20) gràcies als molts errors del València, que va regalar punts tocant la xarxa i fallant serveis.El tercer parcial semblava destinat a ser l’últim, però encara que va estar molt igualat, se’l van emportar els visitants. El quart i últim set també va estar disputat, però en aquest cas va acabar amb remuntada de l’equip local, que va guanyar el set i el partit de forma molt treballada. D’altra banda, el lliure del Balàfia, Unai Soto, va tornar a jugar després de la lesió.

L’entrenador del Rodi Balàfia, Sergi Mirada, va admetre que “hem controlat els dos primers sets, però ens hem confiat en el tercer. Al final hem sabut controlar les emocions per aconseguir emportar-nos els tres punts”. El tècnic també va valorar que “el pavelló és un jugador més”.

“Ens ajuda molt i ha de ser el nostre fortí perquè no se’ns escapin punts”, va concloure l’entrenador del Balàfia.