Un primer quart desastrós condemna l'ICG Força Lleida (90-75)

El MoraBanc Andorra s'ha imposat als lleidatans, que han intentat refer-se a la segona part

Una de les accions del partit

Un primer quart desastrós condemna l'ICG Força Lleida (90-75)Javi Enjuanes

El partit ha estat marcat per l'inici de l'equip local que veia la cistella com una piscina des de la línia de 3. En canvi, els lleidatans no han anotat els seus primers punts fins passats els primers cinc minuts de joc, amb un 13-0 al marcador. Un segon quart on s'ha continuat jugant al ritme que interessava als locals, ha servit per augmentar l'avantatge al voltant dels 20 punts. A més, l'entrenador Gerard Encuentra ha estat expulsat després de rebre dues tècniques en la mateixa acció. Després del descans, l'ICG Força Lleida, ja sense tanta pressió, ha començat a ser l'equip que estem acostumats a veure. Amb un Àlex Urtasun com a líder, l'equip ha començat a retallar la distància en el marcador. Cada vegada que es posaven prop dels 10 punts de desavantatge, els àrbitres del partit pitaven faltes en atac, accions de "flopping", o bé, faltes en defensa molt discutibles. Tot i això, els lleidatans han acabat el tercer quart a 9 punts de diferencia. L'Andorra ha començat bé l'últim quart, amb cistelles del veterà Nacho Llovet i de l'ex lleidatà Thomas Schreiner. Els de Gerard Encuentra han comès moltes pèrdues de pilota en moments claus del partit. Tot plegat ha condemnat a l'ICG Força Lleida que ha acusat la desavantatge de l'inici durant la resta de partit. Toca mirar endavant i refer-se amb una victòria. El següent partit serà el pròxim divendres dia 2 de desembre, a l'Espai Fruita Barris Nord, contra el Guuk Guipuzkoa Basket.