ICG Força Lleida

L'ICG Força Lleida s'imposa per la mínima davant el Burgos (85-79) amb un Barris en ebullició

L’equip lleidatà aconsegueix l’onzena victòria i continua invicte com a local || Des de l’arribada de Gerard Encuentra l’equip ha guanyat 26 de 28 partits al Barris a la Leb Or

El ICG Força Lleida se impone por la mínima delante del Burgos (85-79) con un Barris en ebulliciónJavi Enjuanes

El partit ha començat molt bé pels lleidatans que veien cistella amb facilitat, sobretot de tres, i estaven molt consistens en defensa. Amb un 16 a 5 el Burgos ha començat a despertar, però l’ICG Força Lleida des del perimetre, amb 7 triples anotats, mantenia una distancia important al marxador, el primer quart acabava amb un 27 a 15.

El segon quart ha estat dominat totalment pel Burgos i marcat per les faltes tècniques que han xiulat el àrbitres, una a Carrera i una altra a Gerard Encuentra. El pavelló ha començat a calentar-se, però Burgos continua anotant de tres i retallant la desavantatge aprofitant la desconexió local. Els visitants amb 32 punts amb deu minuts s’han situat per davant al marcador, 41 a 47 al descans.

Els lleidatans han sortit molt bé de vestidord i han igualat el partit amb bones accions de Marcos, Carrera i Vucetic en atac. El partit ha entrat en un estira-i-arronsa on cap equip marxava al marcador. Sidibé que debutava avui amb l’equip lleidatà ha sumat bons minuts en defensa davant els pivots del Burgos. Amb dos triples finals els vistants han posat el 61 a 65 per acabar el quart.

Un parcial de dos triples consecutius i un contraatac de Marcos han situat als lleidatans per davant (71 a 68). A partir d’aquest instant els locals han sapigut jugar millor els minuts finals tot i estar carregats de faltes personals. Un experimentat Urtasun i un Marcos que encistellava de tres des d’on volia han deixat el partit molt de cara. Després d’un temps mort visitant el Burgos ha empatat (76 a 76) amb dos triples consecutius. L’ICG Força Lleida no s’ha posat nerviós en atac anotant els tirs lliures, després de fallar-n’hi molts al tercer quart, i enllaçant bones defenses contra els tiradors rivals. Finalment, després dels tirs lliures anotats per Carrera el partit ha acabat amb un 85 a 79.

Els lleidatans es col·loquen tercers a la classificació amb un balanç de 11-4. La setmana vinent visiten la pista de l’últim classificat, l’Iraurgi basc, el divendres 13 a les 21 hores.