Merescuda derrota de l'ICG Força Lleida a la pista del cuer (80-74)

Imatge d'arxiu d'un partit de l'ICG Força Lleida

L'ICG Força Lleida ha sumat una nova derrota visitant, caient derrotat a la pista del Juaristi, el cuer de la categoria. L'equip de Gerard Encuentra, que no comptava amb Urtasun ni Sidibé, lesionats a última hora, ha estat molt poc encertat durant tot el partit i, tot i això, ha tingut l'oportunitat d'endur-se el duel en el tram final, però la moneda ha tornat a sortir creu.

El partit ha començat costa amunt amb un parcial de 8 a 2, però l'equip ha reaccionat i s'ha situat per davant 10 a 11. A partir d'aquest instant l'ICG Força Lleida sempre ha estat per darrere. El Juaristi forçava als lleidatans a llançar de fora i aquests tampoc estaven encertats, en canvi, a l'altre costat els pivots locals dominaven a la pintura. El primer quart ha finalitzat amb un 20 a 16 al marcador, però només començar el segon els d'Encuentra han desconnectat tres minuts i s'han vist 12 punts per sota amb un 31 a 19. L'equip buscava reaccionar, però mai aconseguia rebaixar dels 3 punts la diferència al marcador. Aquest intercanvi de cistelles afavoria els locals que continuaven creient amb la victòria quan tan sols en portaven dos en aquesta lliga. Finalment, el Juaristi ha marxat 39 a 31 per damunt al descans.

Al tercer quart s'ha igualat el joc sobre el parquet i sembla que en qualsevol moment els lleidatans podien capgirar el marcador, sobretot, gràcies a les defenses de Marcos o Villar i al talent de Carrera. El Juaristi ha començat a millorar els percentatges de tres fet que els ha permès mantenirs per davant. Després d'un quart amb moltes faltes personals i tirs lliures el partit ha arribat amb un 60 a 58 a l'últim quart. De nou un mal inici com al segons ha obligat a Encuentra a demanar temps mort per aturar el parcial local de 9 a 2. Cada cistella valia or i l'ICG Força Lleida amb punts de Vucetic, González i Carrera es mantenia dins del partit. Amb el 74 a 72 l'equip ha llançat tres tirs de tres, dos Carrera i un González, i cap ha entrat dins de cistella. Amb els dos equips en bonus l'Iraurgi ha sabut gestionar la distància al marcador des dels tirs lliures.

El 80 a 74 ha estat definitiu per les aspiracions dels lleidatans.

La setmana vinent l'equip torna a jugar a l'Espai Fruita Barris Nord on buscarà continuar invicte per tornar al camí de la victòria, serà el divendres dia 20 a les 21 hores.