El Ponts venç amb golejada inclosa l'Ivars d'Urgell

Acció que va suposar el primer gol per a l’equip local.

Acció que va suposar el primer gol per a l’equip local.AGUSTÍ CUCURULLS

El Ponts va vèncer ahir l’Ivars d’Urgell en un partit còmode per als locals que va acabar amb un resultat de 5-0. A la primera part, l’equip local es va apropiar de la pilota i va marcar dos gols per enviar el matx al descans amb un marcador de 2-0. A la segona part, monòleg de nou del Ponts.

En el minut 55, Condal va ser l’autor del 3-0, que deixava pràcticament sense opcions un Ivars d’Urgell que no generava perill. Minuts després, en el 64, Ihor va anotar el 4-0 perquè en el minut 78 Alfred fes el 5-0 definitiu. Cinc golejadors diferents per als cinc gols del triomf del Ponts en una actuació coral de tot l’equip en la qual també va destacar la defensa, deixant l’Ivars d’Urgell sense poder generar cap ocasió clara durant el partit.

? jaume torraOliana i Soses, líders als grups 14 i 15L’Oliana i el Soses es mantenen com a líders després d’aquesta jornada número 18. A la zona baixa del Grup 14, van destacar les victòries d’Arbeca i Pardinyes B, que els permeten allunyar-se de la zona del descens. A la part alta, el Puigvertenc va aconseguir el triomf i empata a punts amb el Soses, que té un partit menys.

A la part baixa del Grup 15 va destacar la victòria del Coll de Nargó davant d’un rival directe en aquesta zona, el Vilanova de l’Aguda. A la part alta, l’Oliana va empatar amb el Torà, encara que segueix líder amb 5 punts de marge respecte al segon, la Pobla de Segur.