L'Artesa de Segre segella el liderat amb el segon (3-2)

Els jugadors de l’Artesa celebren la primera posició al final de la primera fase, al vèncer el Linyola.@REVISTALAPALANCA

L’Artesa de Segre va confirmar el liderat al final de la primera fase de Lliga, després de derrotar per la mínima el Linyola, que arribava com a segon classificat i hauria estat primer si guanyava el matx.

A la primera meitat es van avançar els locals gràcies al gol de Coll, però ràpidament el Linyola va empatar just abans del descans (1-1, 44).En la segona meitat l’Artesa es va tornar a avançar i els visitants van empatar de nou (2-2, 56). Pocs minuts més tard, Selva va anotar el tercer per a l’Artesa de Segre (3-2, 59’), cosa que li donava els tres punts i segellava davant de més de 1.000 espectadors el liderat contra el seu rival directe a la classificació.