Futbol

L'Artesa de Lleida s'enfila en solitari cap a l'ascens a Primera Catalana (0-2)

L’Artesa de Lleida s’enfila cap a l’ascens al sumar els tres punts davant de l’Artesa de Segre (0-2)

Rubió posa el peu intentant tallar una passada d’un jugador de l’Artesa de Segre.JOAN BOVÉ

L’Artesa de Lleida s’enfila cap a l’ascens al sumar els tres punts davant de l’Artesa de Segre, en un duel entre primer i el segon classificats en aquesta fase d’ascens, respectivament, de manera que ambdós conjunts s’hi jugaven molt. Quant al partit, a la primera part els dos equips van ser molt conservadors sabent el que els hi anava, per la qual cosa no van poder crear cap ocasió de perill per poder avançar-se. A la segona part tot seguia igual fins que en un error de la defensa local a causa del fort vent, Rubió avançava l’Artesa de Lleida, la qual cosa va provocar que els locals avancessin les seues línies per provar d’empatar.

Diversos minuts més tard, va arribar una jugada polèmica, en la qual hi va haver un possible penal a favor de l’Artesa de Segre que el col·legiat no va assenyalar i, aprofitant el desconcert dels locals, Álvarez va ampliar l’avantatge a favor de l’Artesa de Lleida amb el segon gol. Després del 0-2, la tensió va augmentar, la qual cosa es va transmetre en el partit i va provocar l’expulsió de Guardia, ja a la banqueta després de ser substituït. Amb la victòria, l’Artesa de Lleida es distancia a sis punts de l’Artesa de Segre, que continua sent segon classificat a tan sols un punt del Borges Blanques, que va empatar el seu matx.