Gema Ginés, que ha acabat a lesionada, i Gema Arrabal han marcat els gols de les lleidatanes

L'AEM supera al Logroño fora de casa i es col·loca en posicions de play-offs (0-2)Pau Pascual

L'AEM ha superat aquesta tarda al DUX Logroño (0-2) en un partit molt disputat. Les de la Rioja eren rivals directes de les lleidatanes, que ara es troben en posicions de play-off, a la sisena posició de la classificació.

El partit ha començat molt igualat, amb una mica més de domini per part de l'equip local. La jugada clau del partit ha arribat just a la mitja hora de joc. Després d'una centrada a pilota parada, Anita ha rematat amb el cap i la pilota ha acabat al travesser. En el rebot, Gema Ginés ha rematat per posar la pilota dins la porteria i avançar a l'AEM al marcador (0-1, 34'). En l'acció del gol, Coolfat ha clavat els tacs a la cara de Gema Ginés i ha sigut expulsada. La jugadora de l'AEM ha sigut atesa al lateral del camp i, més tard, l'han portat a l'hospital.

A la segona meitat el Logroño ha fet tres canvis i s'ha reestructurat. L'AEM, per la seva part, ha sortit una mica adormit i això ho han aprofitat les locals per donar perill a la porteria de Laura Martí a través de pilotes aturades. Quan faltaven deu minuts de partit, l'AEM ha sentenciat el partit amb el gol de Gema Arrabal amb un contraatac de manual (0-2, 81'). El DUX ha reaccionat marcant un gol al minut 86 que l'àrbitra ha anul·lat per fora de joc.

Diumenge que ve (12.00h) l'AEM rebrà a l'Albacete, que es juga mantenir la categoria.